11-11 bal op 12 november

Zandhazendurp neemt afscheid van Prins Dirk d’n Urste en Adjudant Ton. Het moest er een keer van komen, de dag dat Prins Dirk d’n Urste en adjudant Ton afscheid gaan nemen van hun functies in Zandhazendurp. Op zaterdag 12 november tijdens het 11-11 bal leveren ze beiden hun steek in en zullen ze verder uit hun functie ontheven worden.

Dan blijft de vraag over wie er dit illustere duo gaan opvolgen? Het gonst al langer van de geruchten en verschillende namen worden genoemd. Wie zijn er geschikt en zullen waardige opvolgers voor het afscheid nemende duo gaan worden? U komt er achter door het brengen van een bezoek aan het gratis toegankelijke 11-11 bal op zaterdag 12 november vanaf 20.00 uur in Residentie De Kentering.

Het is de organisatie gelukt een feestelijk programma voor u samen te stellen. Na lang trainen tonen de dansmariekes u graag hun nieuwe dansen en spelen de Zandhazendurpse clubkes hun huidige repertoire. Frank Hoek en de Rosmalense Sjef van Creij betreden het podium om hun carnavalssingels van de afgelopen jaren te laten horen en uiteraard komt ook hun nieuwste carnavals hit aan bod. Ook Jack van Raamsdonk is van de partij om de stemming nog hoger op te voeren.